Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magnus All (3427 niezalogowanych)
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
To co opisałam była zupełnie inna sytuacja. Napisałam, ze mozna po prostu. A inni typu Twojego czy reszta mnie malo obchodzi komu ublizacie czy pomagacie czy piszecie wulgarnie.

Mnie to mało obchodzi czy ktos sie wyzywa, czy ubliza sobie nawzajem czy tez minusuja się. Jesli cos wiem i moge pomoc to napisze to i komus moze to pomoc a inny bedzie ublizał itd.

Moim zdaniem na kazdym forum znajdzie sie czarna owca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Tuptusiowata napisał:
To co opisałam była zupełnie inna sytuacja. Napisałam, ze mozna po prostu. A inni typu Twojego czy reszta mnie malo obchodzi komu ublizacie czy pomagacie czy piszecie wulgarnie.

Mnie to mało obchodzi czy ktos sie wyzywa, czy ubliza sobie nawzajem czy tez minusuja się. Jesli cos wiem i moge pomoc to napisze to i komus moze to pomoc a inny bedzie ublizał itd.

nie ma sie co stresować i sie zastanawiac,jakie to forum jest i jacy ludzie na nim jest jakie jest i nikt tego nie zmieni... poprostu jesli uważamy,ze ktoś z nami nie ma wspólnego języka to omijac takie osoby,bo po co nerwówka ma nas dopasc...skoro życie nie raz daje Nam popalic pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
oppland napisał:
Słuchajcie,ale jak komuś to nie odpowiada to może sie przenies na inne forum....przeciez nikt siłą nikogo tu nie trzyma...

Sęk w tym…, że my potrzebujemy wszystkich. I tych co chcą, i tych co się wahają. Bo inaczej mogłoby dojść do tego, że któregoś dnia tylko my dwaj musielibyśmy koniom grzywy pleść.

I jezeli aliensi nas nie kochaja to my ich tak dlugo bedziemy kochac, az oni nas pokochaja,

PS Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje, wprost przeciwnie - ja tu siedze z prawdziwa przyjemnoscia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Tuptusiowata napisał:

Ciekawa skladnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Moroklumpen napisał:
Stephan1 napisał:
może Pani Barbarze Krasowskiej znudzi się tolerowanie chamstwa i jej życiowym sukcesem nie będzie stworzenie takiego XXXXWEGO forum.
Stephan, założyłem kiedyś podobny wątek w którym krytycznie odniosłem się do nieprzestrzegania regulaminu forum przez zarówno uczestników jak samych administratorów. Rezultat był taki, że wątek został skasowany. Dlatego podejrzewam że forumowe trolle to kolesie adminów o ile sami nimi nie są. Szkoda wysiłku na walczenie z szambem. Na szczęście nie wszyscy tutaj są tacy jak Optimus, czy Jasta. Normalnych też można spotkać.
Pozdrawiam!

Wnosze z tego, ze sam sie mianowales normalnym? Mozesz przyblizyc kryteria ktorymi sie kierowales w tej subiektywnej klasyfikacji? Pamietam, jak jeszcze niedawno byles zasypywany chujami na forum i w konsekwencji umilkles na dluzszy czas. Czy na podstawie tej przeslanki mozna wyciagnac wniosek, ze ublizali ci tylko "nienormalni"? Przy braku odpowiedniej terminologii cale wnioskowanie mozna odwrocic i wychodzi na to, ze to ty jestes szambem.
Mamy tu do czynienie z wartosciowaniem w ramach logiki rozmytaj, choc nie sadze, ze rozumiesz o co kaman.
Masz za ciasny leb, i nadajesz sie jedynie do opisywania wojaży po Norge.
W tym jestes niezly - przyznaje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...p/s:

jak juz

zostana tylko ci

normalni,to p. barbara k.

zalamie sie,rozpije i pojdzie z torbami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Optimus to miała być aluzja czy komplement?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
Wnosze z tego, ze sam sie mianowales normalnym? Mozesz przyblizyc kryteria ktorymi sie kierowales w tej subiektywnej klasyfikacji? Pamietam, jak jeszcze niedawno byles zasypywany chujami na forum i w konsekwencji umilkles na dluzszy czas. Czy na podstawie tej przeslanki mozna wyciagnac wniosek, ze ublizali ci tylko "nienormalni"? Przy braku odpowiedniej terminologii cale wnioskowanie mozna odwrocic i wychodzi na to, ze to ty jestes szambem.
Mamy tu do czynienie z wartosciowaniem w ramach logiki rozmytaj, choc nie sadze, ze rozumiesz o co kaman.
Masz za ciasny leb, i nadajesz sie jedynie do opisywania wojaży po Norge.
W tym jestes niezly - przyznaje

1.
"Normalny" powinienem napisać w cudzysłowie, ponieważ jest to pojęcie względne. Chodziło mi o "normalność" w ramach ogólnie przyjętych kanonów dobrego wychowania.
2.
Nie umilkłem dlatego, że paru frustratów użyło obelżywych zwrotów w stosunku do mnie. Po prostu mam jeszcze życie w realu które nie zawsze nadąża za tym forumowym - mniej ważnym jak dla mnie.
3.
Zgadzam się, że wnioskowanie można odwrócić przyjmując kryteria szamba
4.
Ja przyznaję że mnie zaskakujesz, bo sprawiasz wrażenie inteligentnego przy swojej głupocie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Moroklumpen napisał:
[b]
1.
"Normalny" powinienem napisać w cudzysłowie, ponieważ jest to pojęcie względne. Chodziło mi o "normalność" w ramach ogólnie przyjętych kanonów dobrego wychowania.
2.
Nie umilkłem dlatego, że paru frustratów użyło obelżywych zwrotów w stosunku do mnie. Po prostu mam jeszcze życie w realu które nie zawsze nadąża za tym forumowym - mniej ważnym jak dla mnie.
3.
Zgadzam się, że wnioskowanie można odwrócić przyjmując kryteria szamba
4.
Ja przyznaję że mnie zaskakujesz, bo sprawiasz wrażenie inteligentnego przy swojej głupocie.

A co to oznacza "ogolnie przyjete kanony" ? Moze bedziesz zaciesnial redukcje? Bo na przyklad wsrod roznych ludow wystepuja rozne kryteria. proponuje poczytac "Istota Kultury" A. Kroebera. Moze i wnioski beda inne.

Tworzysz dziwne hipotezy, na podstawie ktorych potrafisz "wyjasnic" kazdy fakt, niemniej jednak probujesz "badac" zjawiska scisle subiektywne taki jak ludzkie odczucia, niestety jest to niemozliwe. Proponuje powrot do lektury a wszystkie twoje watpliwosci zostana rozwiane.

PS Problemem tego forum ta ludzie, ktorzy probuja tworzyc nowe, pseudonaukowe hipotezy i uwiarygodnic je wobec innych, podobnych im ludzi, zapominajac, ze istnieja mechanizmy ich weryfikacji. Zostaly one stworzone przez; tu niespodzianka - innch ludzi, by idioci nie mogli sie podpierac bredniami sprawiajacymi wrazenie solidnych teorii.

A cenzorzy..No coz. Jesli czegos nie rozumiesz, jezeli jest to niewygodne to istnieja 2 sposoby rozwiazania problemu.
1. Poczytac madrzejszych
2. Napisac do admina z prosba o bana. Problem zniknie, glupota zostanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
Ines te dwie kobiety to byla jedna i ta sama osoba.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok